...però aquest dissabte (i demà continuem) he estat en un lloc molt especial aprenent a fer pa com el d'abans...i no he pogut resistir la tentació a ensenyar-vos això abans de res
en sentiu l'olor??? un pa de blat i un pa de sègol que ens transporten als berenars de la padrina al poble...quan sucàvem pa amb mantega en una xocolata desfeta... |
Photos by Me |
...per sort hi ha persones com la Mònica de BonsFocs que ens permeten continuar gaudint d'aquests records...
iieeeeeeeeeep! explica com l'has fet martona!!!
ResponEliminasi, ens falta la recepte, no?
ResponEliminabuf, buf! és una mica complicat!! a l'estiu us ensenyo...bé, primer n'he d'aprendre més!
ResponEliminatindrem paciència... ves quin remei!
Eliminamuasmil, guapi!
Quines fotos més maques!!! i...com vas trobar el pa de sègol? i el d'orellanes?
ResponEliminaPaciència amb el pa i molta pràctica ;-)
Una abraçada
Mònica